a 47 de ani, Mihaela arată senzațional și nu îi este rușine să își expună trupul de fiecare dată când are ocazia, iar hainele și costumele de baie decoltate sunt prietenele ei cele mai bune. 

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, în Piatra Neamț. Ea este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune. Vedeta a fost căsătorită de două ori: Elan Schwartzenberg (2004–2008), Ștefan Bănică (1997–1999). Din primul mariaj are un băiat, pe Ayan Schwartzenberg. În prezent, diva de la Monaco se iubeşte cu Felix Baumgartner.

Cariera

A participat la Revoluția din 1989 și a fost apoi secretara lui Dan Iosif. A frecventat cursuri la patru facultăți bucureștene (trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) și trei de regie , la Facultatea de Artă Hyperion, dar nu a absolvit-o pe nici una dintre ele.

Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

Rădulescu a mai prezentat și realizat și alte emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV și Pro TV[7]. Următorul job l-a avut la „Antena 1”, unde timp de șapte ani a realizat și a prezentat emisiunea „Duminica în familie”[7]. Mihaela a regizat toate edițiile emisiunilor de sport extrem și divertisment premiate de Asociația Profesioniștilor din Televiziune și Radio, fiind primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune, de la decernarea Premiilor OSCAR, în 1998. În primăvara anului 2009, după divorțul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg (divorț secondat de un scandal mediatic de amploare), Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor și că se mută cu fiul său, Ayan, în sudul Franței, la Monaco, din dorința de a-i oferi acestuia mult mai multă liniște și protecție.

Sursa foto Instagram / Facebook 

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
a 47 de ani, Mihaela arată senzațional și nu îi este rușine să își expună trupul de fiecare dată când are ocazia, iar hainele și costumele de baie decoltate sunt prietenele ei cele mai bune. Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, în Piatra Neamț. Ea este o vedetă...

Preluat de la EVZ