Ieri, după tragerea la sorți de la Nyon, fanii lui AC Milan au răsulfat ușurați. Majoritatea ua postat pe rețele de socializare mesaje cum că trupa lor nu va avea nicio emoție. 

Vicenzo Montella (43 de ani), tehnicianul lui AC Milan, nu vede „dubla” cu Craiova, din turul III preliminar al EL, ca fiind un ușoară. „Faptul că jucăm turul cu românii de la Craiova, în deplasare, nu este cel mai bun lucru pentru noi. Trebuie să vedem care este starea lotului şi să avem cel mai bun 11 posibil la acel meci.

Au venit mulți jucători la noi, așa că trebuie ca în scurt timp să închegăm și să formăm o echipă puternică. Desigur că cele mai recente achiziții, Bonucci și Biglia, ne permit să tratpm sezonul viitor și cu o mai mare încredere. Obiectivul nostru este să revenim în grupele Champions League”, a spus Montella.

Prima manșă dintre CS „U” Craiova și AC Milan va avea loc la Severin, pe 27 iulie, şi returul în deplasare, la Milano, la 3 august.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Ieri, după tragerea la sorți de la Nyon, fanii lui AC Milan au răsulfat ușurați. Majoritatea ua postat pe rețele de socializare mesaje cum că trupa lor nu va avea nicio emoție. Vicenzo Montella (43 de ani), tehnicianul lui AC Milan, nu vede „dubla” cu Craiova, din turul III preliminar...

Preluat de la EVZ