loading…

Cel puțin trei persoane au decedat în urma incendiului care a cuprins trei etaje ale unei clădiri rezidențiale din orașul american Honolulu, au anunțat autoritățile locale, care au precizat că blocul nu avea un sistem de aspersoare, relatează agenția de știri Reuters.

Pompierii au avut nevoie de aproximativ patru ore pentru a stinge incendiul care a afectat clădirea Marco Polo, a declarat Kirk Caldwell, primarul orașului Honolulu.

Presa locală relatează că incendiul ar fi pornit de la etajul 26 al clădirii, însă momentan nu se cunoaște cauza incidentului.

Manuel Neves, șeful serviciului de pompieri din oraș, a anunțat că echipele de salvare continuă să inspecteze clădirea.

Blocul de 36 de etaje a fost construit în anul 1971, înainte ca administrația locală să impună dotarea cu sisteme de aspersoare în cazul imobilelor nou construite, potrivit cotidianului Honolulu Star-Advertiser.

Oficialii locali au explicat că incendiul nu s-ar fi răspândit dacă blocul ar fi avut aspersoare.

Acest incident are loc la doar o lună după incendiul care a afectat o clădire rezidențială din Londra, în urma căruia au decedat cel puțin 80 de persoane.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/tragedie-la-londra-cel-putin-3-morti-si-5-raniti-in-urma-incendiului-care-a-cuprins-un-bloc-rezidential-40075.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/tragedie-la-londra-cel-putin-3-morti-si-5-raniti-in-urma-incendiului-care-a-cuprins-un-bloc-rezidential-40075-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv