Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat, într-un interviu acordat ziare.com, că nu a folosit cuvinte licențioase în raporturile cu colegii săi.

”Vă sunt atribuite niște formulări să le zicem colocviale: ”mânca-ți-aș”, ”curul pe dosare”, „decapați”? Ați spus așa ceva?
Categoric nu. Nu am folosit aceste expresii”, a răspuns Laura Codruța Kovesi.

Potrivit acesteia, când se prelucrează o înregistrare audio se fac anumite colaje din cuvinte care ar distorsiona sensul.

”E foarte simplu atunci când prelucrezi o înregistrare audio să faci anumite colaje din cuvinte. Există softuri comerciale disponibile și pe Internet cu ajutorul cărora poți să faci așa ceva. Nu am folosit niciodată acele expresii. Niciodată nu vorbesc într-un asemenea mod cu colegii”, a adăugat Kovesi.

Întrebată dacă ar fi făcut presiuni asupra unui anume procuror(Uncheșelu) ca  să-l ancheteze pe fostul premier Sorin Grindeanu, Kovesi a răspuns:”nu discutăm la ședință despre țintă. Nu ne propunem să anchetăm anumite persoane, care au anumite funcții sau anumite averi. Noi discutăm dosarele pe care le avem în lucru, verificăm fapte și încercăm să adunăm probe”.

”În cadrul acelei ședințe, eu nu am cerut niciunui procuror să facă o anchetă cu privire la o anumită persoană. Am discutat dosarele care erau deja în lucru”, a conchis Laura Codruța Kovesi.

Kovesi A LUAT URMA unui „INFRACTOR DIN DNA”: „Vă asigur că REZIST ŞI NU MĂ LAS.” Dezvăluiri incendiare despre E-MAILUL DE AMENINŢARE trimis de şefa DNA

Kovesi și-a activat jurnaliștii de casă, după înregistrările halucinante din DNA

Înregistrările cu Codruța Kovesi: săgeți de hîrtie trase cu gura împotriva unui tanc M1 Abrams | ROMANIA LUI CRISTOIU

KOVESI ÎŞI DĂ DEMISIA? Reacţia şefei DNA când A AUZIT ÎNTREBAREA MOMENTULUI. Breaking news

BĂTĂLIE ÎN DNA! Kovesi vs. Morar şi înregistrări grele cu cei care primeau mită în sediul DNA

KOVESI A VORBIT DESPRE DRAGNEA şi dosarele liderului PSD într-un INTERVIU VIDEO EXPLOZIV: „Nu alegem ţinte, nu anchetăm o persoană pentru că are cinci vile.”

UPDATE – Trei înregistrări DEVASTATOARE pentru șefa DNA: „Să ajungem la domnul premier”. Primele reacţii

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat, într-un interviu acordat ziare.com, că nu a folosit cuvinte licențioase în raporturile cu colegii săi.”Vă sunt atribuite niște formulări să le zicem colocviale: ”mânca-ți-aș”, ”curul pe dosare”, „decapați”? Ați spus așa ceva?Categoric nu. Nu am folosit aceste expresii”, a răspuns Laura Codruța Kovesi.Potrivit...

Preluat de la EVZ