loading…

Un taximetrist în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în urma unui accident produs în municipiul Botoșani. 

Potrivit polițiștilor aflați la fața locului, taximetristul, care conducea o Dacia Logan, a pierdut controlul asupra volanului într-un sens giratoriu și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport regulat de persoane între Botoșani și Copălău. 

În urma impactului, bărbatul aflat la volanul Daciei a rămas încarcerat, el fiind scos din mașină cu ajutorul specialiștilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. 

Taximetristul, care se afla singur în autoturism, a decedat la spital. 

“Pacientul a suferit un politraumatism prin accident rutier. A fost găsit în stop cardio-respirator și transportat la Urgențe în curs de resuscitare. Prezenta traumatisme severe la nivelul craniului, traumatism de masiv facial, traumatism de coloană cervicală, hemo-pneumo-torax, leziuni pulmonare și abdominale grave. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat”, a declarat medicul Bogdan Ursu de la Serviciul Județean de Ambulanță. 

La spital au ajuns și trei din cei 13 pasageri din microbuz, însă starea acestora este bună. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-un-taximetrist-a-intrat-in-plin-intr-un-microbuz-cu-calatori-un-mort-si-13-raniti-40107.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-un-taximetrist-a-intrat-in-plin-intr-un-microbuz-cu-calatori-un-mort-si-13-raniti-40107-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv