Cunoscut pentru faptul că este credicios, Becali a luat foc atunci când a auzit de Pomohaci. ”Biserica a luat act de aceste lucruri și probabil a fost excomunicat. El nu putea lucra…Diavolul l-a luat și l-a făcut homosexual. Diavolul are puterea să distrugă lumea cu un singur deget, într-o secundă, dar Dumnezeu nu îl lasă. Noi nu trebuie să ne smintim, trebuie să credem în Biserică” a spus Gigi Becali la Antena 3. 

Cum s-a ajuns aici?

Cristian Pomohaci, unul dintre cei mai controversați preoți din România, este implicat într-un scandal de natură sexuală care depășește limitele celei mai bolnave imaginații. 

În jurul acestui preot s-a creat o aură de vedetă adevărată. Despre el se știe că practică ritualuri de exorcizare, că este lacok și că are averi inimaginabile. Că desfide orice autoritate clericală și că nu răspunde nimănui dintre liderii Biserici Ortodoxe Române.

Pomohaci, TRECUT ŞI MAI ÎNTUNECAT! DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre cel mai hulit preot – AUDIO HALUCINANT

Atunci când vine vorba despre orientarea sa sexuală începe altă poveste – Pomohaci a fost tolerat de BOR pentru homosexualitate, fiindca nu au existat dovezi. 

Au existat zvonuri despre Pomohaci, cel care a apărut de nenumărate ori la TV, că a fost surprins în pat cu bărbați sau atentând la pudoarea unor tineri. Jurnaliștii de la Ziar de Cluj au discutat off the record cu niște avocați și notari care au încheiat cu unele victime înțelegeri scrise și ferme prin care Pomohaci a cumpărat tăcerea lor cu bani.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cunoscut pentru faptul că este credicios, Becali a luat foc atunci când a auzit de Pomohaci. ”Biserica a luat act de aceste lucruri și probabil a fost excomunicat. El nu putea lucra...Diavolul l-a luat și l-a făcut homosexual. Diavolul are puterea să distrugă lumea cu un singur deget, într-o...

Preluat de la EVZ