loading…

Accident teribil, noaptea trecută, în județul Mehedinți. Din cauza vitezei și a carosabilului umed un șofer de 23 de ani a pierdut controlul volanului, s-a izbit cu mașina de un cap de pod și apoi a lovit o casă.

Tânărul a ajuns în stare gravă la spital, iar iubita lui, pasageră în mașină a murit. Medicii sosiți de urgență la fața locului au încercat să o resusciteze pe tânără mai multe minute, dar fără rezultat, potrivit România TV.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Cujmir. Tinerii se întorceau de la o petrecere de majorat. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului. Acum tânărul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/tragedie-pe-sosea-un-tanar-de-23-de-ani-se-zbate-intre-viata-si-moarte-iar-iubita-lui-a-murit-pe-loc-40090.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/tragedie-pe-sosea-un-tanar-de-23-de-ani-se-zbate-intre-viata-si-moarte-iar-iubita-lui-a-murit-pe-loc-40090-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv