După ce Europa a cunoscut două cutremure la nivel de imagine, cei mai cunoscuți jucători ai planetei, Messi și Ronaldo, fiind acuzați pentru evitarea fiscului, a venit rîndul ca autoritățile din SUA să anunțe că rapperul DMX a fost pus sub acuzare pentru fraudă fiscală.

Conform Departamentului de Justiție al SUA, acesta nu a plătit către stat suma de 1,7 milioane dolari.

DMX, pe numele său real Earl Simmons, a făcut mari eforturi pentru a ascunde averea sa personală de guvern, susțin procurorii.

“Timp de ani de zile, Earl Simmons, artistul cunoscut sub numele de DMX, a făcut milioane din cântecele sale care au ajuns în fruntea topurilor, concerte și show-uri de televiziune.

Dar în timpul în care aduna milioane pentru cântecele sale, printre care și hitul din său din 2003 ‘X Gon’ Give it to Ya’, DMX nu a dat nimic Fiscului. Departe de acest lucru, DMX s-a dat peste cap pentru a evita taxele, inclusiv ocolind conturile sale bancare, înființând conturi pe alte nume și plătind cheltuieli personale în mare parte cu bani gheață”, a declarat procurorul Joon Kim într-un comunicat preluat de mass-media din SUA.

Simmons, de 46 de ani, se confruntă cu 14 capete de acuzare în tribunalul federal din Manhattan, dintre care mai multe implică, dacă va fi găsit vinovat, o condamnare la maximum cinci ani de închisoare.

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/dmx-getty.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/dmx-getty-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
După ce Europa a cunoscut două cutremure la nivel de imagine, cei mai cunoscuți jucători ai planetei, Messi și Ronaldo, fiind acuzați pentru evitarea fiscului, a venit rîndul ca autoritățile din SUA să anunțe că rapperul DMX a fost pus sub acuzare pentru fraudă fiscală.Conform Departamentului de Justiție al...

Preluat de la EVZ