loading…

Aglomerația de pe Autostrada Soarelui creează blocaje mai ales în weekend, când turiștii vin la mare. Unii șoferi pentru a evita coloana de mașini aleg să meargă pe banda de urgență.

O tânără a povestit pentru digi24.ro că a asistat la o scenă în care un șofer nemulțumit că nu este lăsat să treacă a lovit și scuipat mașina care îl împiedica. 

„Bună ziua, vă scriu pentru că nu știu cui altcuiva să raportez această nedreptate, ținând cont că poliția ne-a spus că nu are ce face. Suntem pe autostrada dinspre Constanța și eram bară la bară din cauza a două accidente aflate la mai puțin de 50 de km unul de altul. Evident, era nevoie ca banda de siguranță să fie liberă, să poată trece ambulanțele. Însă câțiva conaționali au vrut să evite traficul și au intrat pe ea.

Unchiul meu nu a vrut să îi lase să treacă și aceștia au ieșit din mașină și ne-au lovit și scuipat mașina.
Nici nu vreau să mă gândesc ce ne făceau dacă aveam ușile deschise.

Am sunat la poliție și au zis să îi lăsăm în pace, că nu au ce să le facă. Eu, sincer, nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva și aș vrea să îi pot denunță undeva și nu am unde”.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/bataie-de-joc-pe-autostrada-soarelui-smecherii-depasesc-pe-banda-de-urgenta-40134.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/bataie-de-joc-pe-autostrada-soarelui-smecherii-depasesc-pe-banda-de-urgenta-40134-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv