loading…

Dan Leasă, managerul general al celor de la Voluntari, nu mai este atât de sigur că Rapid va mai ajunge să fuzioneze cu echipa pe care o reprezintă. Deocamdată, pentru licitația obținerii brandului Rapid s-au înscris Primăria Sectorului 1 și era anunțată și înscrierea Primăriei din Voluntari.

Potrivit oficialului Voluntariului, un puternic om de afaceri din Qatar este pregătit să se înscrie în licitație, iar dacă o va face va avea șanse uriașe de a câștiga și de a obține brandul Rapid, notează Mediafax.

“Vorbim prea mult de Rapid și îmi e frică să nu avem o mare surpriză. Am informații că un om foarte puternic din Qatar este pregătit să preia Rapidul. Se va înscrie la licitație pentru brandul Rapid. Probabil că a fost sfătuit din România. Este vorba despre un om de afaceri care nu este implicat în fotbal“, a declarat Dan Leasă la ProSport LIVE.

Licitația pentru brandul Rapid va avea loc în a doua jumătate a lunii septembrie, conform lichidatorului judiciar al clubului din Giulești.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/clubul-rapid-bucuresti-ar-putea-fi-preluat-de-un-om-de-afaceri-din-qatar-40123.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/clubul-rapid-bucuresti-ar-putea-fi-preluat-de-un-om-de-afaceri-din-qatar-40123-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv