Tânărul  a fost reținut, în urmă cu o oră, după audieri. Incidentul a avut loc, astăzi dimineață, la ora 7,15 când, în stațiunea Mamaia, polițiștii Biroului Rutier Constanța i-au făcut semn să oprească. Era în mașină cu două tinere, veneau de la o petrecere. Tânărul nu a oprit, trecând cu viteză pe lângă polițiști. Trei mașini ale Poliției Rutiere au pornit în urmărirea vitezomanului care a ajuns în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu, îndreptându-se către ieșirea spre Ovidiu. În încercarea de a-l reține, s-a fost folosit și armamentul din dotare, un politist efectuând un foc de avertisment în plan vertical. 

A fost, în final, blocat în zona cartierului Tomis Plus din afara orașului. Tânărul a încercat să fugă, abandonându-și mașina dar nu l-au ținut picioarele. Polițiștii au constatat că era băut, 0,89 mg/l alcool in aer expirat, și avea permisul anulat din cauza unui accident grav de circulație provocat în urmă cu ceva timp. De asemenea, a fost testat și pentru conducerea sub influența substanțelor interzise, rezultatul fiind pozitiv. Consumase o substanță derivată din canabis. A fost reținut și, mâine, va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

rootstireaActualitate/Esential
Tânărul  a fost reținut, în urmă cu o oră, după audieri. Incidentul a avut loc, astăzi dimineață, la ora 7,15 când, în stațiunea Mamaia, polițiștii Biroului Rutier Constanța i-au făcut semn să oprească. Era în mașină cu două tinere, veneau de la o petrecere. Tânărul nu a oprit, trecând...

Preluat de la EVZ