loading…

Salvatorii au acordat prim ajutor calificat pentru 557 persoane care au participat în weekend la Electric Castle și au semnalat probleme medicale, iar cinci dintre acestea au fost transportate la spital.

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, fiind asistate 144 de persoane.

“În perioada 12 — 16 iulie, peste 260 de pompieri, medici de urgență și studenți voluntari SMURD din cadrul UMF Cluj au asigurat măsuri suplimentare la festivalul de muzică ‘Electric Castle'”, a informat astăzi Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, printr-un transmis Agerpres.

Atât pe timpul zilei, cât și noaptea, echipe de salvatori formate din militari și voluntari ISU au patrulat în zonele unde s-au derulat concerte, pentru a preveni eventuale situații de urgență și pentru a ajuta persoanele cu afecțiuni medicale.

Pe durata festivalului, la locul evenimentului au fost montate două spitale mobile, deservite de personal și echipamente medicale ale UPU-SMURD Cluj. Acestea au fost asigurate permanent cu patru autospeciale SMURD.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/peste-500-de-persoane-au-avut-nevoie-de-ingrijiri-medicale-la-electric-castle-40120.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/peste-500-de-persoane-au-avut-nevoie-de-ingrijiri-medicale-la-electric-castle-40120-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv