Elena Udrea dorește să plece din țară, motivele pentru care dorește să plece din țară fiind personale, nu profesionale, după cum a declarat aceasta la sosirea la ÎCCJ. Aceasta spune că de doi ani și jumătate nu a ieșit din țară, fără a înțelege de ce se întâmplă acest lucru.


„Două lucruri sunt de spus aici. Toată lumea poate să plece. Toți cei care au făcut vreodată vreo campanie sau au candidat vreodată pot pleca oriunde vor ei în lumea asta, n-au nicio problemă, iar eu de 2 ani și jumătate nu pot să ies din țară și nu înțeleg ce s-ar întâmpla dacă aș putea să ies și eu din țară. Doi, motivele sunt personale pentru care am cerut să plec și așa cum de 15 ani nu v-am povestit viața mea personală, evident că nu o să vi le spun nici acum”, a spus Elena Udrea.


Ioana Băsescu nu a făcut declarații la sosirea la ÎCCJ.


Elena Udrea este acuzată de procurorii DNA pentru instigare la luare de mită şi spălare de bani, pe vremea când aceasta era ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, în timp ce Ioana Băsescu este cercetată în același dosar pentru instigare la delapidare şi la spălarea banilor.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Elena Udrea dorește să plece din țară, motivele pentru care dorește să plece din țară fiind personale, nu profesionale, după cum a declarat aceasta la sosirea la ÎCCJ. Aceasta spune că de doi ani și jumătate nu a ieșit din țară, fără a înțelege de ce se întâmplă acest...

Preluat de la EVZ