loading…

Zi decisivă pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu. Judecătorii Înaltei Curți judecă astăzi contestația privind controlul judiciar în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009.

Procurorii DNA o acuză pe Elena Udrea de instigare la luare de mită și spălare de bani. În același dosar este anchetată și Ioana Băsescu pentru instigare la delapidare și la spălarea banilor, dar și jurnalistul Dan Andronic pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului, scrie antena3.ro.

Pe 24 mai, DNA i-a trimis în judecată pe Elena Udrea, Ioana Băsescu și jurnalistul Dan Andronic, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, implicată direct în campania lui Traian Băsescu, candidat la alegerile prezidențiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la luare de mită și spălare a banilor, potrivit DNA.

Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului președinte Traian Băsescu, este judecată pentru instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor, iar jurnalistul Dan Andronic este acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/zi-decisiva-pentru-elena-udrea-si-ioana-basescu-decizia-pe-care-o-asteapta-de-la-magistratii-iccj-40150.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/zi-decisiva-pentru-elena-udrea-si-ioana-basescu-decizia-pe-care-o-asteapta-de-la-magistratii-iccj-40150-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv