Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PolițieiRomâne informează că, la acestă oră (12:45), în județul Constanța, din cauza ploii, dar și a numărului mare de autovehicule, se circulă în coloană între Eforie-Sud și Eforie-Nord. În Eforie-Nord, banda cu circulație reversibilă este deschisă pentru sensul de mers către Constanța. Se rulează în coloană și în zona Tuzla, până în intersecția cu sens giratoriu, deoarece foarte mulți turiști pleacă de pe litoral, probabil din cauza vremii nefavorabile.

În aceste condiții (ploaie și aglomerație), este posibil să apară probleme de trafic și pe autostrada A2, la stația de taxare de la Fetești (mai ales dacă foarte mulți automobiliști vor opta pentru plata pe loc a tarifului de trecere).

Pentru evitarea aglomerației, îi sfătuim pe conducătorii auto să traverseze Dunărea la Giurgeni – Vadu Oii, urmând ruta DN2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni, DN2 Urziceni – București. O altă rută ocolitoare este DN3 Constanța – Ostrov – traversare cu bacul – Călărași – București.

Dinspre Constanța către București se poate circula și pe ruta DN3 Constanța – Murfatlar – DN22C Murfatlar – Cernavodă – A2 Cernavodă – Fetești – DN3A Fetești – Lehliu-Gară – DN3 Lehliu-Gară – București (cu precizarea că această rută include un segment aglomerat din A2, anume Cernavodă – Fetești).

Având în vedere că Administrația Națională de Meteorologie a actualizat atenționarea cu cod galben referitoare la instabilitate atmosferică ( http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari ), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcție de starea carosabilului, să mărească distanța înmers între autovehicule și să folosească luminile de întâlnire inclusiv petimpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/auto-trafic-intens-pe-autostrada-a2-si-pe-dn39-intre-mangalia-si-constanta-40563.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/auto-trafic-intens-pe-autostrada-a2-si-pe-dn39-intre-mangalia-si-constanta-40563-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv