Dezvăluirea a fost făcută de Dan Andronic, în direct la România Tv. 

Eduard Kovesi, fostul soț al Laurei Codruța Kovesi, a cărui firmă, Led Communications din Sibiu, se ocupă cu internet și televiziune prin cablu, a ajuns intermediarul principal în șantier pentru livrarea de pământ de umplutură, balastru și piatră spartă, cu toate că nu deținea în proprietate nici balastiere, nici terenuri pentru groapa de împrumut și nici utilaje. Mai mult, respectiva firmă a lui Kovesi era intermediar al intermediarului, cu alte cuvinte factura materiale de construcții unei alte firme care la rândul ei factura mai departe către compania constructoare. Unul dintre intermediari este chiar o firmă care are ca obiect de activitate organizarea de evenimente! 

Bebe Kovesi a negat faptul că ar fi livrat materiale de construcţii pentru autostrada surpată.  „Am derulat acolo un contract de cercetare pentru care am folosit pământuri excavate din zona pe care ulterior le-am vândut-o beneficiarilor”, a spus Bebe Kovesi la Antena 3. 

Şase kilometri din autostradă s-au surpat, iar DNA a deschis un dosar de urmărire penală și a demarat o anchetă. 

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Dezvăluirea a fost făcută de Dan Andronic, în direct la România Tv. Eduard Kovesi, fostul soț al Laurei Codruța Kovesi, a cărui firmă, Led Communications din Sibiu, se ocupă cu internet și televiziune prin cablu, a ajuns intermediarul principal în șantier pentru livrarea de pământ de umplutură, balastru și piatră...

Preluat de la EVZ