Interpreta de muzică populară a trecut printr-o perioadă dificilă după ce în urmă cu doar o zi soțul ei a murit în urma unui atac de cord. De asemenea, în ultima săptămână artista a fost la Gorj pentru a-și îngriji tatăl imobilizat la pat.

Emilia Bubulac s-a născut în satul Boroșteni din județul Gorj. După ce a absolvit liceul, Emilia Bubulac a fost vreme de un an educatoare, însă a renunțat pentru a urma o facultate în București. După căsătorie, se stabilește definitiv în Capitală și la îndemnul soțului începe să participe la festivaluri de muzică populară, potrivit biografiei artistei publicată de site-ul gorjeanul.ro.

Urmează secția canto popular a Școlii Populare de Artă din București și se dedică aproape în totalitate fenomenului muzical tradițional, ceea ce marchează și începutul ascensiunii sale muzicale. Devine laureată a Festivalului „Floarea din Grădină“ și continuă să câștige o mulțime de premii datorită interpretării unor melodii autentice gorjenești.

Printre piesele care au încântat publicul se numără „Viorea, viorea, viorea“, „Teiule, frunză rotată“, „Seara bună, Mărioară“, „Dă-mi, neicuță, gura ta“, „Frumos cântă, turtureaua“, „Ce frumoasă-i, neică, dragostea“, „Și mi-am pus un gând pe lume“

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/doliu-in-muzica-populara-o-cantareata-a-murit-la-cateva-ore-dupa-ce-i-a-decedat-sotul-40590.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/doliu-in-muzica-populara-o-cantareata-a-murit-la-cateva-ore-dupa-ce-i-a-decedat-sotul-40590-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv