Vedeta a bifat trei căsătorii cu actriţele Tatiana Iekel (între 1960 şi 1974) şi Anna Szeles (între 1976 şi 1985), ultima soţie fiind Anna Torok, o contabila din Cluj-Napoca, cu care s-a însurat în 1993. 

Aventurile 

Actorul a recunoscut însă că nu o dată a călcat strâmb și a avut relații pasageri și cu alte colege de breaslă. Dintre acestea cea mai cunoscută dintre ele este, Gabriela Werner, o actriţa multe mai tânăra că el. Cei doi au devenit iubiţi în 1974, anul în care Piersic s-a despărţit de Tatiana Iekel, relaţia lor ţinând până în 1983, timp în care actorul era însurat cu Anna Szeles.

„Relaţia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, şi până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner… am fost 9 ani împreună şi da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiţi unul de altul, fără să fim într-o relaţie secretă, din contra pot spune, eram împreună foarte pe faţă, dar încercând să nu lovim alte sentimente… dar viaţă bate filmul şi am pornit pe un alt făgaş, fără a mă căsători cu el, din păcate…”, a mărturisit fosta iubita a lui Florin Piersic, conform Wowbiz. 

Dezvăluirea

Gabriela Werner a publicat de curând pe o rețea de socializare o imagine în care apare alături de Florin Piersic. La comentarii, actrița s-a confesat unei fane: !Dacă rămâneam cu el, era vai de vieţişoara mea…nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor…Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi are 81 şi este la fel de chipeş”, a scris Gabriela despre relația cu Piersic. 

rootstireaActualitate/Esential
Vedeta a bifat trei căsătorii cu actriţele Tatiana Iekel (între 1960 şi 1974) şi Anna Szeles (între 1976 şi 1985), ultima soţie fiind Anna Torok, o contabila din Cluj-Napoca, cu care s-a însurat în 1993.  Aventurile Actorul a recunoscut însă că nu o dată a călcat strâmb și a avut relații...

Preluat de la EVZ