Chiar dacă nu este așa cum au sperat fanii, pentru că în fotografie, Andra apare doar de la bust în sus, aceasta s-a viralizat instant primind câteva mii de like-uri într-un timp foarte scurt. Imaginea o puteți vedea în galeria foto de mai sus. 

Povestea costumului de baie

Andra are 30 de și este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România. Căsătorită din 2008 cu prezentatorul TV Cătălin Măruță, cei doi formează o familie frumoasă și au împreună doi copii David și Eva.

De ce Andra NU APARE ÎN COSTUM DE BAIE? „Sunt prea intime…” Şi totuşi, NIŞTE IMAGINI O CONTRAZIC – Galerie foto incendiară

De curând, întrebată de ce nu apare niciodată în costum de baie. În cadrul unei emisiuni TV, soţia lui Cătălin Măruţă a dezvăluit motivul pentru care nu pozează în costum de baie: “În costum de baie nu am, nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus Andra.

Andra, Delia, Andreea Esca, Smiley, Teo, Mirela Vaida sau Cătălin Măruţă – cele mai multe nominalizări în Finala Premiilor RADAR DE MEDIA 2017

Dar lucrurile nu au stat mereu așa. La începutul carierei sale muzicale, artista a apărut de mai multe ori in ipostaze incendiare, atunci când era adolescentă. Despre aceste imagini, Andra spune că în ceea ce priveşte fotografiile din copilărie, Andra a mărturisit că pe majoritatea dintre ele le-a rupt când era mică pentru că nu îi plăceau.

Despre carieră…

Andra a atins apogeul în industria muzicală româneasca cu muzica dance. Dacă până atunci Andra se axase exclusiv pe muzică populară și în special muzică pop, în 2010, Andra a scos single-urile “Abelia” și “Something New”, cel din urmă având să devină indiscutabil un hit al cluburilor din toată România, cucerind rapid masele, și să fie inclus mai târziu pe albumul “Inevitabil va fi bine”, single-ul făcând la vremea respectivă în țară competiție cu hit-urile Innei, “I don’t see ya” al Cristinei Rus sau “Disco Romancing” al Elenei Gheorghe. Au urmat “Telephone” în anul 2011, single cu tematică și videoclip inspirate din hit-ul cu același nume al celor de la Lady Gaga și Beyonce și “What About Us”, în primăvara lui 2012.


rootstireaActualitate/Esential
Chiar dacă nu este așa cum au sperat fanii, pentru că în fotografie, Andra apare doar de la bust în sus, aceasta s-a viralizat instant primind câteva mii de like-uri într-un timp foarte scurt. Imaginea o puteți vedea în galeria foto de mai sus.  Povestea costumului de baie Andra are 30...

Preluat de la EVZ