O brigadă din Rusia va arbitra meciul APOEL Nicosia – Viitorul Constanța, din cea de-a doua manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc miercuri, în timp ce partida Viktoria Plzen – FCSB va fi condusă de o brigadă din Spania, informează site-ul uefa.com.

După victoria obținută în tur, cu scorul de 1-0, la Constanța, Viitorul va întâlni APOEL Nicosia, în deplasare, miercuri, de la 20:00. La centru va fi Aleksei Eskov, ajutat de tușierii Dmitri Mosiakin și Igor Demeșko și de rezerva Kirill Levnikov.

Meciul dintre Viktoria Plzen și FCSB – 2-2 în prima manșă, la București – este programat să se dispute tot miercuri, de la 21:15. Arbitru principal va fi Alejandro Hernandez, la cele două margini se vor regăsi Teodoro Sobrino și Jose Naranjo, iar Ricardo De Burgos va fi cel de-al patrulea oficial.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/fotbal-arbitri-din-rusia-si-spania-la-meciurile-echipelor-viitorul-si-fcsb-din-turul-trei-al-lc-40701.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/fotbal-arbitri-din-rusia-si-spania-la-meciurile-echipelor-viitorul-si-fcsb-din-turul-trei-al-lc-40701-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv