„Referitor la informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora PMP ar negocia fuziunea cu PNL, Partidul Mișcarea Populară face următoarele precizări:

„1. PMP nu a purtat şi nu poartă niciun fel de discuţie cu privire la alianţe sau fuziuni cu alte partide. Orice specualaţii pe această temă nu au nimic în comun cu realitatea, fiind făcute cu rea credinţă.

2. PMP este un partid nou, reprezentat în Parlamentul României și în Parlamentul European, care și-a atins până acum toate obiectivele politice stabilite.”, au explicat liderii PMP, într-un comunicat de presă remis luni redacției EVZ.

Un scandal a izbucnit, ieri, în PMP, după ce Gelu Vişan a acuzat mai mulţi lideri ai partidului că fac negocieri în secret cu PNL pentru o viitoare fuziune. La scurt timp de la afirmaţiile lui Vişan, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a venit cu o replică dură şi a susţinut că politicianul nu este altceva decât un „răspândac” care a uitat şi adresa sediului formațiunii.

Până la difuzarea acestei știri liberalii nu au emis niciun punct de vedere oficial pe marginea acestui subiect. În schimb, surse liberale au dezmințit, pentru EVZ, speculațiile unor negociere PMP-PNL. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Referitor la informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora PMP ar negocia fuziunea cu PNL, Partidul Mișcarea Populară face următoarele precizări: „1. PMP nu a purtat şi nu poartă niciun fel de discuţie cu privire la alianţe sau fuziuni cu alte partide. Orice specualaţii pe această temă nu au nimic în comun...

Preluat de la EVZ