Potrivit acestuia, astăzi la prânz acționau pentru stingerea incendiului 19 pompieri militari cu șapte autospeciale de lucru cu apă și spumă, două motopompe remorcabile, un autocamion de intervenție și un autoturism pentru muncă operativă. Totodată, în sprijinul pompierilor intervin și șapte lucrători din cadrul Primăriei municipiului Bacău cu trei buldo—excavatoare și patru autocamioane, informează gerpres.

“Facem tot posibilul să lichidăm incendiul, dar, din păcate, atât suprafața mare pe care se întinde incendiul, cât și cantitatea foarte mare de deșeuri îngreunează intervenția. Va fi una de durată. Noi intervenim deja de 20 de ore. Situația este sub control”, a afirmat Grecu.

Oficialii ISU susțin că suprafața cuprinsă de flăcări variază între 5.000 și 7.000 de metri pătrați. Deocamdată, nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Potrivit acestuia, astăzi la prânz acționau pentru stingerea incendiului 19 pompieri militari cu șapte autospeciale de lucru cu apă și spumă, două motopompe remorcabile, un autocamion de intervenție și un autoturism pentru muncă operativă. Totodată, în sprijinul pompierilor intervin și șapte lucrători din cadrul Primăriei municipiului Bacău cu trei...

Preluat de la EVZ