„Președintele nu este un reprezentant al clasei politice, așa că oricare ar fi motivul care va fi găsit, oamenii au decis că vor să-l elimine”, a spus Scaramucci. 

Fostul director de comunicare al lui Donald Trump, Anthony Scaramucci, a declarat că există oameni la Washington care vor să scape de Trump, din funcția de președinte al SUA, și lucrează la asta. 

Scaramucci, care a fost demis luna trecută, după doar 10 zile în funcție, a spus pentru ABC, că „există elemente în Casa Albă care vor să-l dea afară pe Trump”, scrie The Independent. 

„Ceea ce se întâmplă la Washington…este că președintele nu este un reprezentant al clasei politice instituționalizate, așa că, pentru un motiv oarecare, oamenii au luat decizia să vor să scape de el”, a spus Scaramucci. 

„Cred că există elemente în Washington, inclusiv la Casa Albă, care nu sprijină agenda președintelui sau interesele lui”.

Când a fost rugat să spună la cine se referă, el a răspuns că deja a dezvăluit câteva nume și vor avea loc schimbări strategice. Cu toate acestea Scaramucci a adăugat că Trump trebuie să-și aducă alături mai multe persoane loiale, pentru a-și pune în practică agenda politică. 

În timpul scurt cât a lucrat alături de Trump, Scaramucci a dat peste cap Casa Albă, după angajarea sa au plecat atât Sean Spicer, cât și Reince Priebus, fostul secretar de presă, respectiv șeful Administrației Prezidențiale. 

Scaramucci i-a spus atunci un reporter că Priebus era „un paranoic schizofrenic”, și l-a acuzat că transmitea informații secrete jurnaliștilor. În ziua următoare, Trump a anunțat pe Twitter că îl înlocuiește pe Priebus cu John Kelly, secretarul pentru Securitate Internă. 

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Președintele nu este un reprezentant al clasei politice, așa că oricare ar fi motivul care va fi găsit, oamenii au decis că vor să-l elimine”, a spus Scaramucci. Fostul director de comunicare al lui Donald Trump, Anthony Scaramucci, a declarat că există oameni la Washington care vor să scape de...

Preluat de la EVZ