Fiica de 19 ani a regelui muzicii pop a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la întâlnirea ei cu copiii săraci din Malawi și Africa de Sud. 

Într-una dintre fotografiile postate pe Twitter modelul afișează un zâmbet larg și este îmbrățișată de un puști și înconjurată de un grup de copii, scrie Sunday People, citată de The Mirror. 

Una dintre fotografii are o explicație emoționantă: „Una dintre cel mai frumoase zile din viața mea”. În altă fotografie, un bebeluș o ține de deget pe Paris. 

Paris Jackson se pare că este în turneu alături de Fundația Elizabeth Taylor împotriva SIDA – o organizația caritabilă creată de fosta zeiță a Hollywood-ului pentru ajutorarea bolnavilor de SIDA. Cauza a fost sprijinită și de tatăl lui Paris, Michael Jackson, starul care a murit la vârsta de 50 de ani, în iunie 2009.


Celebrul cântăreț a vizitat Africa prima oară când avea 14 ani și apoi a revenit acolo de mai multe ori. 

În 1999, a primit un premiu pentru întreaga activitate de la președintele Africii de Sud, Nelson Mandela, și un premiu Kora All Africa Music Awards.

Paris, care avea 11 ani când a murit tatăl ei, se inspiră, cu certitudine din activitatea lui. „El a încercat să facă toate lucrurile cu dragoste și bunătate, cât de mult a putut. Întotdeauna el a fost lumea mea…rădăcinile mele…”, a spus tânăra. 

Fratele ei mai mare, Prince, 20 de ani, are o companie de producție și lucrează cu o organizație pentru ajutorarea persoanelor fără adăpost și a copiilor victime ale abuzurilor. Celălalt frate al lor, Blanket, 15 ani, și-a schimbat numele în Bigi, precizează sursa citată.

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/08/paris-jackson-in-milawe-1.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/08/paris-jackson-in-milawe-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Fiica de 19 ani a regelui muzicii pop a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la întâlnirea ei cu copiii săraci din Malawi și Africa de Sud. Într-una dintre fotografiile postate pe Twitter modelul afișează un zâmbet larg și este îmbrățișată de un puști și înconjurată de...

Preluat de la EVZ