Arestat în anul 2015 pentru trafic de droguri de mare risc, Frank Colin s-a dovedit a fi unul din cei mai duri infractori din lume, surse dintre cei ce au făcut afaceri cu acesta dezvăluind informații șocante despre modul în care își intimida și executa partenerii, informează Spynews.ro. Acesta a fost eliberat din închisoare după ce perioada cât a fost încarcerat era păzit în permanență de trei gardieni, de teamă ca nu cumva acesta să încerce să evadeze.


Fost combatant în temuta Legiune Străină, acesta s-ar fi răzbunat pe un partener de afaceri și i-ar fi aruncat casa în aer după ce ar fi tras în vila acestuia cu un lansator de rachete, povestea devenind rapid un soi de legendă urbană.


Un episod ieșit din comun a avut loc și în timpul negocierilor cu potențiali clienți, când, Frank Colin l-ar fi întrebat pe interlocutorul său dacă vrea să vadă că este „magician”. Câteva secunde mai târziu, un lunetist ar fi tras cu arma într-o ceașcă de cafea aflată pe masă, semn că o eventuală trădare ar putea să se termine prost.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Arestat în anul 2015 pentru trafic de droguri de mare risc, Frank Colin s-a dovedit a fi unul din cei mai duri infractori din lume, surse dintre cei ce au făcut afaceri cu acesta dezvăluind informații șocante despre modul în care își intimida și executa partenerii, informează Spynews.ro. Acesta...

Preluat de la EVZ