De data aceasta, Maria vorbește despre un cutremur puternic care va lovi țara noastră, urmat de o explozie puternică. Iată cum, şi-n această dimineaţă un glas s-a grăbit a-mi spune că ,va urmă un alt Cutremur, dar un Cutremur posibil provocat de o Explozie. Iată ce spunea acel glas: “Cutremur cu Explozie! Din păcate dragilor, vom auzi de un astfel de Cutremur ,posibil provocat de o Explozie mare. 

Să dea Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului ,că nu cumva să fie şi cu pierderi de vieţi omeneşti. Fraţilor, să nu uităm că să fim buni şi milostivi, să avem Credinţă ,Nădejde şi Dragoste în Maică Lui Dumnezeu,şi neapărat ,să facem multe fapte bune.”, scrie Maria Ghiorghiu pe blog. 

Cel mai puternic cutremur

Cutremurul din 1977 (Cutremurul din ’77) a fost un puternic cutremur care s-a produs la ora 21:22:22 în data de 4 martie 1977, cu efecte devastatoare asupra României. A avut o magnitudine de 7,2 grade pe scara Richter și o durată de circa 56 de secunde (55 conform altor surse), 1.570 (1.578 conform altor surse) de victime, din care 1.391 (1.424 conform altor surse) numai în București.

 La nivelul întregii țări au fost circa 11.300 de răniți și aproximativ 35.000 de locuințe s-au prăbușit. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat la București unde peste 33 de clădiri și blocuri mari s-au prăbușit.

Cutremurul a afectat de asemenea și Bulgaria. În orașul Sviștov, trei blocuri de locuințe au fost distruse și peste 100 de oameni au murit. Epicentrul cutremurului a fost localizat în zona Vrancea, cea mai activă zonă seismică din țară, la o adâncime de circa 100 km. Unda de șoc s-a simțit aproape în toți Balcanii.

Sursa foto Wikipedia / A1.ro

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
De data aceasta, Maria vorbește despre un cutremur puternic care va lovi țara noastră, urmat de o explozie puternică. Iată cum, şi-n această dimineaţă un glas s-a grăbit a-mi spune că ,va urmă un alt Cutremur, dar un Cutremur posibil provocat de o Explozie. Iată ce spunea acel glas:...

Preluat de la EVZ