Considerată una dintre cele mai sexy cântărețe de pe vremea comunismului, Cezara arată superb, este veselă și lipsită de inhibiții. Artista a publicat de curând, pe o rețea de socializare, mai multe imagini de la ziua sa de naștere, în costum de baie, iar fanii au dat câteva mii de like-uri într-un timp foarte scurt. 

Și-a pierdut marea iubire

Marea iubire a Cezarei Dafinescu a fost Gelu Fronea, bărbatul pentru care a divorțat de George Motoi, fără să stea pe gânduri. Actrița s-a căsătorit cu Gelu, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat tragic: bărbatul a murit într-un accident.

La un an de la moartea acestuia, Cezara a postat un mesaj emoționant pe Facebook: “Totul în viaţă vine pe neaşteptate şi sunt sigură că aşa se întîmplă pînă la sfîrşitul ei ! De George m-am îndrăgostit în anul doi de facultate….mai întîi…văzîndu-l în filme ! Apoi destinul a făcut să ne întîlnim şi aievea şi să formăm un cuplu în viaţă şi mai tîrziu şi pe scenă. El a fost “Făt Frumosul”pe care îl aşteaptă orice faţă să vină pe un cal alb….Şi pentru că era mai matur decît mine în mare parte mi-a modelat carieră cu experienţă lui. Alături de el am învăţat că adevărată inteligenţă,este asemenea unui izvor,de-a pururi nou,fermecat, adevărată inteligenţă este mereu copleşită de uimire. Am învăţat de la el că libertatea nu este dreptul de a face ce vrei ci de a face ceea ce se cuvine. Ea este asumarea unui risc. Înseamnă răspundere şi de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea. Dar mai cu seama, George m-a învăţat că în teatru trebuie să intri pe uşa din faţă. Îi voi fii mereu recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat….dar… Sentimentele noastre, chiar cele mai puternice, mor… şi te uiţi la femeia care ai fost acum cîţiva ani cu indiferenţă şi curiozitatea cu care priveşti o femeie străină.

Nu ştiu cînd şi cum s-a stins dragostea noastră. Destinul nostru atîrnă de un gest, de un cuvînt, la început cel mai mic efort este de ajuns să-l ţină în loc, apoi trebuie să pui în mişcare un mecanism gigant. Cum spunea A. Maurois în “CLIMATE”- “Bănuielile cuibărite în sufletul cuiva, aşezate în şir că minele una după altă,nimicesc iubirea prin explozii successive.” O mare dragoste nu reuşeşte să lege de ţine fiinţă iubita, dacă, nu ştii în acelaşi timp să-i umpli viaţă cu o bogăţie de sentimente mereu reînoite. 

Cu George am rămas prieteni. Suntem doi oameni care s-au iubit cîndva, au un copil împreună şi nu e vină noastră dacă sentimentele s-au mai schimbat cu trecerea anilor. A-l renega pe George ar însemna să mă reneg pe mine,pentru că într-o perioada a vieţii mele, el a fost ALESUL”, a scris actriţa pe Facebook în urmă cu un an. 

Sursa foto Facebook

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Considerată una dintre cele mai sexy cântărețe de pe vremea comunismului, Cezara arată superb, este veselă și lipsită de inhibiții. Artista a publicat de curând, pe o rețea de socializare, mai multe imagini de la ziua sa de naștere, în costum de baie, iar fanii au dat câteva mii...

Preluat de la EVZ