Incidentul a avut loc în Föreningarnas, un Centru comunitar din cartierul Sofielund din Malmo, cu puțin înainte de ora 6.00, în această dimineață.

Doi tineri, cu vărste de 20, respectiv 25 de ani, au fost răniți grav, iar un adolescent a fost rănit ușor, scrie publicația The Local. 

O petrecere se desfășura în locația respectivă, iar la un moment dat a început o bătaie, în care au fost implicați cel puțin doi bărbați, spun polițiștii. După încăierare, un bărbat neinvitat la petrecere a pătruns în clădire, ținând o armă în aer.

„Ținea arma în mână și striga: „Cine l-a lovit pe fratele meu?”, apoi a început să tragă la întâmplare în încăpere”, a povestit o femeie care era de față.

Martorii au declarat, pentru o publicație locală, că oamenii care erau pe ringul de dans au fost loviți de gloanțe. O persoană a fost rănită în piept, conform unui martor, care a adăugat că atacatorul a tras cinci sau șase gloanțe. 

„Sunt îngrozit. Nu pot să-mi dau seama dacă am trăit un film sau toate astea chiar s-au întâmplat”, a spus el pentru publicația Sydsvenskan.
 
Polițiștii sunt acum în fața Spitalului Universitar A&E din Malmo, ca o măsură de precauție. Deocamdată nu a fost nimeni arestat. 

Între 70 și 100 de oameni se aflau în sala în care avea loc evenimentul. Polițiștii nu pot confirma, deocamdată, dacă a fost un incident izolat sau are legătură cu rivalitățile între bandele de infractori.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Incidentul a avut loc în Föreningarnas, un Centru comunitar din cartierul Sofielund din Malmo, cu puțin înainte de ora 6.00, în această dimineață.Doi tineri, cu vărste de 20, respectiv 25 de ani, au fost răniți grav, iar un adolescent a fost rănit ușor, scrie publicația The Local. O petrecere se...

Preluat de la EVZ