La nici o săptămână după ce au apărut zvonuri că Angelina Jolie a stopat pentru moment divorțul de Brad Pitt și că s-a decis să îi mai dea o șansă actorului, alți apropiați ai celebrului cuplu dezmint acum informația.

Potrivit presei de la Hollywood, o sursă apropiată Angelinei Jolie a declarat că divorțul merge înainte. Mai mult decât atât, acum se pare că niciunul dintre ei nu dorește să ofere o a doua șansă relației lor, subliniind faptul că presupusa reconciliere este departe de a fi o realitate.

Brad Pitt și Angelina Jolie luptă în continuarea pentru custodia copiilor și pentru împărțirea proprietăților deținute în comun și nu vor reveni asupra deciziei luate, spune sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/in-ciuda-zvonurilor-divortul-dintre-brad-pitt-si-angelina-jolie-merge-mai-departe-41368.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/in-ciuda-zvonurilor-divortul-dintre-brad-pitt-si-angelina-jolie-merge-mai-departe-41368-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv