Laura Codruţa Kovesi se BÂLBÂIE! Nu ştia că fostul soţ este urmărit penal, dar ştie cine s-a ocupat de dosar

Conform luju.ro, pozele publicate în premieră în presa din România au fost făcute la Hotelul Ramada Sibiu.

Laura Kovesi a fost naşa, iar Traian Berbeceanu invitat. La aceeaşi nuntă a participat şi tatăl Laurei Kovesi, procurorul Ioan Lascu. Ar fi avut vreo şansă Berbeceanu să fie scăpat de acuzaţiile DIICOT dacă nu era în graţiile lui Kovesi?

Kovesi cere AJUTORUL CSM în lupta cu fostul șef al FBI! Anunțul făcut de Consiliul Superior al Magistraturii

Lumeajustitiei.ro publică dovada că fostul şef de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia (n.r. – BCCO Alba), comisarul Traian Berbeceanu, şi şefa DNA Laura Kovesi aveau o relaţie apropiată şi că se învârteau în aceleaşi cercuri. Până acum, pe piaţă circulau doar pozele cu Traian Berbeceanu şi Laura Kovesi la o acţiune oficială a DIICOT.

UPDATE. EX-OFIȚERI MOSSAD, SPIONAJ LA DNA. Codruța Kovesi, VIZATĂ de o firmă de spionaj israeliană într-o operațiune de compromitere a reputației. DOI SUSPECŢI sunt ARESTAŢI PREVENTIV. SURSE: Unul dintre ei a colaborat cu anchetatorii

De altfel, acest lucru a fost subliniat de Traian Berbeceanu în replica dată Lumeajustitiei.ro după dezvăluirile privind operaţiunea „Salvarea lui Berbeceanu”, ca şi cum între ei nu a existat decât o relaţie strict profesională. Există însă şi alte poze cu cei doi. Poze făcute nu în cadru oficial. Poze care arată că Berbeceanu şi Kovesi împărţeau acelaşi anturaj.

Când a spus adevărul șefa DNA Laura Codruța Kovesi?

Mai jos prezentăm două fotografii în care apar Traian Berbeceanu şi Laura Kovesi. Cele două poze, postate pe pagina Facebook Lumeajustitiei.ro de un cititor, au fost realizate, din informaţiile pe care le deţinem, în anul 2007, la o nuntă la care Laura Kovesi ar fi fost naş. Mai exact, naşa comisarului Adrian Drăghici, de la Biroul Operaţiuni Speciale Alba, ajuns ulterior şeful Poliţiei Sibiu”, au scris jurnaliştii luju.ro.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Laura Codruţa Kovesi se BÂLBÂIE! Nu ştia că fostul soţ este urmărit penal, dar ştie cine s-a ocupat de dosar Conform luju.ro, pozele publicate în premieră în presa din România au fost făcute la Hotelul Ramada Sibiu. „Laura Kovesi a fost naşa, iar Traian Berbeceanu invitat. La aceeaşi nuntă a participat...

Preluat de la EVZ