Doi medici dintr-un spital din India au început să se certe în sala de operaţii, în timp ce o femeie se pregătea să nască prin cezariană.

Din cauza discuţiei aprinse dintre cei doi medici, aceştia nu au mai fost atenţi la femeia care năştea, fapt ce a dus la moartea copilului.

Doctorul Ashok Nanival, obstretician şi ginecolog, a început să se certe cu medicul anestezist, Mathura Lal Tak. Cauzele discuţiei sunt încă necunoscute.

Imediat după incident, cei doi medici au fost suspendaţi din funcţii, reprezentanţii spitalului declarând că femeia a ajuns în stare critică şi a fost băgată în operaţie de urgenţă, dar, că din nefericire, copilul nu a supravieţuit.

„Nu știm încă dacă decesul copilului a fost provocat de neatenția medicilor. Cauza decesului este asfixia”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului, conform b1.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Doi medici dintr-un spital din India au început să se certe în sala de operaţii, în timp ce o femeie se pregătea să nască prin cezariană. Din cauza discuţiei aprinse dintre cei doi medici, aceştia nu au mai fost atenţi la femeia care năştea, fapt ce a dus la moartea...

Preluat de la EVZ