În vârstă de 24 de ani, americanca Sloane Stephens (locul 84 WTA) a reușit, sâmbătă, să cucerească primul titlu de Grand Slam din carieră. Tânăra tenismenă a dispus în finala de la US Open de conaționala sa, Madison Keys (16 WTA), în doar 61 de minute, cu scorul de 6-3, 6-0.

Simte că nu poate repeta minunea

Pe lângă faptul că a triumfat în celebra întrecere de la Flushing Meadows, Sloane Stephens a revenit exemplar după accidentarea care a ținut-o departe de tenis vreme de 11 luni, până în vara acestui an. Însă, surprinzător, noua „regină” de la US Open a anunțat că ia în calcul retragerea sa din tenisul de performanță.

Este incredibil. Am avut operație pe 31 ianuarie și dacă mi-ar fi spus cineva că voi câștiga US Open-ul, i-aș fi spus că este pur și simplu imposibil! Imposibil! A fost un drum al revenirii incredibil și nu aș schimba nimic din ceea ce mi s-a întâmplat! Ar trebui să mă retrag, pur și simplu, pentru că nu voi putea niciodată să depășesc ceea ce am făcut aici (n.r. – US Open)”, a mărturisit Stephens, jucătoare ce a încasat un cec în valoare de 3,7 milioane de dolari, în urma succesului de la New York.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încoronată la US Open, dar vrea să se retragă.

rootstireaActualitate/EsentialSport.ro
În vârstă de 24 de ani, americanca Sloane Stephens (locul 84 WTA) a reușit, sâmbătă, să cucerească primul titlu de Grand Slam din carieră. Tânăra tenismenă a dispus în finala de la US Open de conaționala sa, Madison Keys (16 WTA), în doar 61 de minute, cu scorul de...

Preluat de la EVZ