Fostul premier Sorin Grindeanu este audiat, la momentul transmiterii știrii, la sediul DNA, într-un dosar în care are calitatea de martor, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Sorin Grindeanu a ajuns la DNA în jurul orei 12.00, având calitatea de martor într-un dosar penal aflat în instrumentarea DNA, au precizat sursele citate.

Fostul premier a depus plângere pe numele unor funcționari ai Guvernului în perioada în care se afla la conducerea Executivului, deși majoritatea parlamentară îi ceruse demisia.

Totodată, un alt dosar care ar putea avea legătură cu fostul premier este cel privind retrocedarea unor imobile din Timișoara, unde Grindeanu a fost primar. În această anchetă sunt vizate mai multe persoane, printre care și actualul edil din Timișoara, Nicolae Robu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/09/fostul-premier-sorin-grindeanu-audiat-de-procurori-ca-martor-intr-un-dosar-de-coruptie-42154.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/09/fostul-premier-sorin-grindeanu-audiat-de-procurori-ca-martor-intr-un-dosar-de-coruptie-42154-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv