Operaţia era una foarte simplă şi trebuia să dureze puţin, dar medicul, din lipsa de interes pentru pacienţii săi, nu i-a citit fişa de internare şi l-a operat într-o altă zonă, perfect sănătoasă.

Tânărul, Vlad Manases, a povestit pe Facebook că se afla la un festival din Hunedoara când a auzit un „poc”. S-a dus la Spitalul de Recuperare din Cluj, şi ceea ce a urmat l-a marcat pe viaţă.

„Doi asistenți mă așteaptă în sala de operații. Mă pregătesc, mă leagă ca-n filme la EKG și la tubul de oxigen. E prima mea operație.

Îmi pun asistenții un garou pneumatic pe brațul stâng, îl pornesc și îmi injectează în braț un anestezic puternic. Îl cheamă pe profesor, acesta fiind deranjat doar când masa este pusă și tacâmurile sunt pregătite. Vine profesorul și începe să taie.

După o jumătate de oră încep să îmi pun întrebări. Brațul începe să mă doară groaznic și mă gândesc în momentul acela că degetul meu mic e cam ferit de băieții aceștia care se distrează de minune.

Îi spun doctorului că anestezia și-a făcut bine efectul în sensul în care nu simt că lucrează la degetul mic. Profesorul se oprește, belește ochii și-i face mari, și mă întreabă: Dar nu la degetul mijlociu ai probleme?. Nu, domnule doctor, degetul mic este cel afectat”, se arată în mesajul tânărului de pe Facebook.

Profesorul doctor care l-a operat este Alexandru Georgescu, în vârstă de 65 de ani, care are o plângere penală depusă pe numele său, plângere care datează din 2014 pentru că medicul i-ar fi amputat o parte din picior unui pacient, din cauza unei… bășici.

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/09/deget-taiat.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/09/deget-taiat-300x270.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Operaţia era una foarte simplă şi trebuia să dureze puţin, dar medicul, din lipsa de interes pentru pacienţii săi, nu i-a citit fişa de internare şi l-a operat într-o altă zonă, perfect sănătoasă.Tânărul, Vlad Manases, a povestit pe Facebook că se afla la un festival din Hunedoara când a...

Preluat de la EVZ