A dat banii, care i-au fost luați din cont, dar achiziția făcută de parlamentar apare tot „în curs de procesare”. Ceea ce l-a supărat mai tare este că reclama prin intermediul căreia a ajuns pe respectivul magazin online era anunț sponsorizat prin Facebook.

„O hoție girată de Facebook. Atenție, să nu vă păcăliți și voi!”, este avertismentul lui Robert Turcescu.

„Am comandat (mare prostie!) o bicicletă de pe acest site. Recunosc, ar fi trebuit să-mi sune toate alarmele avînd în vedere prețul incredibil de mic, dar am zis că fiind un anunț sponsorizat pe FB o fi vorba de vreo promoție specială, ceva de genul ăsta, mă rog”, relatează fostul realizator de emisiuni.

„Țeapă, prieteni, mare țeapă! Mi-au luat banii de pe card, evident, iar de atunci îmi tot apare, după cum se vede, că ordinul meu e în… procesare! De fapt, m-au ars de 120 de euro!”, continuă Turcescu.

„Acum, cine știe, s-o întîmpla vreo minune și se autosesizează poliția, se deschide o anchetă internaționala, îi prind pe escroci etc. Visez, nu? Zîmbesc amar, dar am zis să n-o pățiți și voi…”, se încheie povestea neplăcută a fostului jurnalist.

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/09/turcescu-1.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/09/turcescu-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
A dat banii, care i-au fost luați din cont, dar achiziția făcută de parlamentar apare tot „în curs de procesare”. Ceea ce l-a supărat mai tare este că reclama prin intermediul căreia a ajuns pe respectivul magazin online era anunț sponsorizat prin Facebook.„O hoție girată de Facebook. Atenție, să nu vă păcăliți...

Preluat de la EVZ