La prima ploaie serioasă și care a creat momente de panică românilor, o parte a tavanului de la parter s-a prăbușit sub privirile speriate ale fotbaliștilor de la naționala Under 16.

Din cauza infiltrării apei, tavanul de la parter al clădirii modernizate în urmă cu doar un an cu suma de aproximativ 4 milioane de euro, s-a prăbușit în preajma unor copii, anunță gsp.ro. Ca urmare a evenimentelor, clădirea a fost inundată.

“Astă seară, în urma intemperiilor violente din preajma Bucureștiului, Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia a suferit unele avarii.

Din cauza debitului mare de precipitații, conducta principală de scurgere a cedat. Apa s-a infiltrat în plafonul din zona recepției hotelului și a provocat căderea unor plăci din tavanul de regips. Ca măsură imediată s-a întrerupt voluntar alimentarea cu curent electric.

În hotel erau cazați jucători provenind de la echipa națională de futsal a României și de la loturile U16 ale României și Irlandei. Siguranța lor nu a fost niciun moment în pericol. În urma recomandărilor pompierilor chemați la fața locului, toți sportivii și personalul bazei au fost evacuați. Jucătorii au fost cazați la un hotel din apropiere.

Pagubele vor fi evaluate începând de mâine, după care se vor efectua reparațiile necesare”, a fost comunicatul oferit de Federația Română de Fotbal. 

rootstireaActualitate/EsentialSport
La prima ploaie serioasă și care a creat momente de panică românilor, o parte a tavanului de la parter s-a prăbușit sub privirile speriate ale fotbaliștilor de la naționala Under 16.Din cauza infiltrării apei, tavanul de la parter al clădirii modernizate în urmă cu doar un an cu suma...

Preluat de la EVZ