Astfel, aleșii vor reanaliza informațiile cu privire la acest subiect și vor da un raport în cel mult trei săptămâni, a anunțat, miercuri, Andreea Cosma, care a venit, miercuri, la Comisia de control al SRI pentru a afla în ce stadiu se află cazul.

Deputatul social-democrat a făcut, în luna februarie, o solicitare către Comisie legat de „abuzurile de la Prahova”.

„Cu privire la raportul pe care trebuie să mi-l dea, am făcut o solicitare în luna februarie cu privire la abuzurile de la Prahova şi am întrebat în ce stadiu. Urmează ca în 3 săptămâni să-mi dea un răspuns. Se va relua cazul şi după ultimele informaţii din presă de săptămâna trecută vor acorda atenţie si vor probabil vor da un raport”, a declarat Cosma, citată de Agerpres

Ea a precizat că nu exlude posibilitatea de a fi invitată la audieri în Comisia SRI.

„Dacă consideră potrivit, o să mă invite. Aştept să văd. Aştept să văd ce va da comisia, eu am povestit. O să vedem. O să fie prezentat public dacă ni se permite. Eu o să fac o plângere penală cu privire la situaţia mea pentru abuz în serviciu şi represiune nedreaptă”, a explicat Andreea Cosma. 

În luna februarie, deputatul PSD, Andreea Cosma, a trimis o scrisoare Comisiei SRI prin care reclama nereguli referitoare la procurorul Mircea Negulescu şi instrumentarea unor dosare penale care o vizează pe ea şi familia ei.

Săptămâna trecută, Andreea Cosma a făcut dezvăluiri despre presiunile pe care procurorul Mircea Negulescu le făcea asupra ei, pentru că îi țintea pe Sebastian Ghiță și Victor Ponta.

Ulterior, a apărut și un denunțător, omul de afaceri Răzvan Alexe, care a vorbit despre modul în care „Portocală” opera în anchetele pe care le făcea.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Astfel, aleșii vor reanaliza informațiile cu privire la acest subiect și vor da un raport în cel mult trei săptămâni, a anunțat, miercuri, Andreea Cosma, care a venit, miercuri, la Comisia de control al SRI pentru a afla în ce stadiu se află cazul.Deputatul social-democrat a făcut, în luna februarie,...

Preluat de la EVZ