Două avioane cu destinația Otopeni au fost nevoite să aterizeze pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din cauza furtunii din Capitală. Este vorba de un Airbus de la Doha cu 58 de pasageri și unul de la Heraclion la bordul căruia se aflau 67 de pasageri.

Furtuna care s-a dezlănțuit în Capitală a făcut prima victimă. Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce un copac a căzut peste acesta, în urma Codului galben, emis de ANM, la nivelul Capitalei, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

 MAI MULTE DETALII: Tragedie în Capitală – un bărbat a fost strivit de un copac, în timpul furtunii! Mai multe mașini avariate! 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/doua-avioane-au-aterizat-de-urgenta-pe-aeroportul-mihail-kogalniceanu-imagini-cu-furtuna-surprinse-de-un-pasager-video-42397.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/doua-avioane-au-aterizat-de-urgenta-pe-aeroportul-mihail-kogalniceanu-imagini-cu-furtuna-surprinse-de-un-pasager-video-42397-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv