Pornind de la cuvântul „vijelie” și analogia sa cu cunoscutul cântăreț de manele, Vali Vijelie, utilizatorii de pe Facebook s-au întrecut în a posta poze care au stârnit hohote de râs, chiar dacă intemperiile de miercuri seară nu prea ne-au făcut să zâmbim.

O cunoscută publicație de satiră a postat un articol despre furtuna, care fusese anunțată în București încă de acum câteva zile, și care are titlul: „Vine furtuna! Bucureştenii s-au urcat deja cu parapantele pe bloc şi aşteaptă vântul, să îi ducă naibii din oraşul ăsta”

De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a distribuit pe pagina sa de Facebook o altă postare, care aparține lui Moise Guran, și prin care acesta îi îndrumă pe ceilalți utilizatori să nu mai distribuie „toate prostiile”. „Nu mai distribuiți toate prostiile de pe fb. Deja e isterie în București”, a scris Moise Guran, făcând referire la panica generală care s-a instalat, miercuri seară în Capitală, din cauza avertismentelor lansate de meteorologi, dar și de decizia primarului Gabriela Firea de a închide școlile în jurul orei 17.00.

În acest sens, Dan Andronic a comentat în mod ironic postarea lui Guran: „Dacă Moise Guran zice că nu se întâmplă nimic, mi-e tare teamă că VINE O FURTUNĂ de GRADUL 10!”, a scris Andronic, făcând referire la alerta falsă de cutremur pe care aplicația Bizy Day a trimis-o utilizatorilor de zeci de ori, în urma unui atac informatic.

Vă prezentăm în galeria foto de mai sus cele mai reușite fotografii care parodiază vremea rea din aceste zile.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Pornind de la cuvântul „vijelie” și analogia sa cu cunoscutul cântăreț de manele, Vali Vijelie, utilizatorii de pe Facebook s-au întrecut în a posta poze care au stârnit hohote de râs, chiar dacă intemperiile de miercuri seară nu prea ne-au făcut să zâmbim.O cunoscută publicație de satiră a postat...

Preluat de la EVZ