Șoferul unui BMW înmatriculat în Bulgaria, a intrat cu mașina în zona pietonală din centrul Timișoarei și a început să amenințe trecătorii. Totul în timp ce pasagerul din dreapta a transmis scenele live pe Facebook.

Bărbatul a intrat cu mașina în Piața Sfântu Gheorghe, a traversat Piața Libertății, iar apoi a ieșit pe linia de tramvai, urmând direcția Piață 700, informează Adevărul.

În acest timp, pe înregistrare se aud înjurături și amenințări la adresa oamenilor.

Șoferul teribilist a fost prins și de polițiștii locali, care i-au aplicat o amendă de 435 de lei și două puncte de penalizare.

“Conducătorul auto care s-a filmat în timp ce conducea în zona centrală, unde este interzisă circulația autovehiculelor, a fost sancționat de polițiștii locali. Polițiștii locali l-au identificat, în urma investigațiilor proprii și a imaginilor de pe camerele video, pe conducătorul autovehiculului care s-a filmat, împreună cu un prieten, circulând cu autoturismul marca BMW prin zona centrală restricționată, respectiv pe străzile E. Caruso, Gen. Praporgescu, Piața Libertății, ieșind ulterior pe liniile de tramvai către Piața 700. Cel în cauză, pe nume M. Ș., de 26 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a recunoscut că a condus autovehiculul cu numere străine, motiv pentru care a fost sancționat conform OUG 195/2002, cu amenda maximă prevăzută de Codul Rutier pentru pătrunderea pe străzi cu accesul interzis, respectiv 435 lei și două puncte penalizare la permis. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să nu circule în zonele în care nu este permisă pătrunderea autovehiculelor, în caz contrar fiind identificați de polițiștii locali și sancționați”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara pentru tion.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/soferul-unui-bmw-a-intrat-cu-masina-in-zona-pietonala-si-a-injurat-trecatorii-totul-a-fost-transmis-live-pe-facebook-42381.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/soferul-unui-bmw-a-intrat-cu-masina-in-zona-pietonala-si-a-injurat-trecatorii-totul-a-fost-transmis-live-pe-facebook-42381-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv