”Eu le-am spus de mai multe ori colegilor să voteze după cum le dictează conștiința și să reziste tuturor presiunilor. Va veni dosarul la Parlament și colegii mei îl vor studia.

Eu voi vota împotriva cererii dNA. Din punctul meu de vedere acest dosar este o ficțiune, un atac violent la Guvern. Sunt doi miniștri foarte importanți. Peste o săptămâna mai iau doi, peste altă săptămână încă doi și uite așa DNA face Guvernul. Eu voi vota împotrivă, să țipe toți, să țipe și ambasadele, eu am acest drept constituțional și îl voi exercita”, a precizat Liviu Dragnea.

Dragnea, despre „dosarul Belina”: „Este un atac VIOLENT al DNA! Am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul!”

Șeful PSD susține că a primit mai multe informații potrivit cărora procurorii DNA se pregătesc ”să-i ia și copilul”, și că el personal ar putea fi chemat la DNA.

”Se pare că nu numai la mine vor să ajungă. Am primit tot felul de mesaje weekend-ul acesta. Se pare că vor să-mi ia și copii, nu știu de ce, poate doar pentru că este fiul meu. Este lupta dintre metodele de poliție politică și metode democratice. Faptul că eu și colegii mei am încurajat pe toată lumea să rupă această teroare și oamenii au început să vorbească, procurorii au început să vorbească, ofițerii au început să vorbească”, a spus Dragnea.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
”Eu le-am spus de mai multe ori colegilor să voteze după cum le dictează conștiința și să reziste tuturor presiunilor. Va veni dosarul la Parlament și colegii mei îl vor studia.Eu voi vota împotriva cererii dNA. Din punctul meu de vedere acest dosar este o ficțiune, un atac violent...

Preluat de la EVZ