Dar cum un necaz nu vine singur, Magda are din nou necazuri. Aflată de mai multe luni în Italia, acolo unde cel mic este tratat pentru maladia necruțătoare de care suferă, prezentatoarea a povestit întâmplarea halucinantă prin care a trecut de curând. 

„Încă o minune a legislaţiei noastre ni s-a ivit azi în cale. Soţul meu, Cosmin Stoian, şi-a pierdut actele. Toate, aici, în Italia. Procura la ambasadă pentru ca cineva să-i poată obţine CI. Face poză, declară domiciliul, etc. 

La Bucureşti ni se spune că nu se poate face pentru că nu a fost depus certificatul de căsătorie în original. Acum, noi în Italia nu avem originalul. Ăla e pe undeva prin casă, la Bucureşti. Evident că n-avem cum să ajunge acasă. Cineva să ne spargă uşa şi să caute actul, greu de găsit… Întreb şi eu: Ce soluţii are statul meu pentru mine? Cum mă ajută statul? Nu mă ajută. Ba mai mult, îşi bate iar joc de mine şi de familia mea”, a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Dar cum un necaz nu vine singur, Magda are din nou necazuri. Aflată de mai multe luni în Italia, acolo unde cel mic este tratat pentru maladia necruțătoare de care suferă, prezentatoarea a povestit întâmplarea halucinantă prin care a trecut de curând. „Încă o minune a legislaţiei noastre ni s-a...

Preluat de la EVZ