Simona Halep a pierdut fără drept de apel întâlnirea cu Daria Kasatkina, din turul al doilea al turneului de la Wuhan, scor 2-6, 1-6. Sportiva noastră, în continuare numărul 2 mondial, nu s-a simțit deloc bine, mai ales din punct de vedere mental.

În startul setului al doilea, la scorul de 1-1, 15 egal, Simona a trimis în fileu, după un schimb mai lung cu Daria, după care a izbucnit. ”Dă, mă, lung de linie, proasta naibii!”, a reacționat Halep, declarație care s-a putut auzi foarte bine, scrie digisport.ro.

Nu este pentru prima dată când Halep are astfel de reacții, dar se părea că în ultima vreme reușise să-și schimbe atitudinea, mai ales datorită colaborării cu Darren Cahil. De data aceasta, pentru sezonul din China, Halep a ales să lucreze cu Andrei Pavel.

Constănțeanca e convinsă că autocritica din timpul meciului o face să-și piardă concentrarea, dar iată că nu reușește să renunțe la astfel de treacții.

“Vorbesc prea mult între puncte. Trebuie să renunț la asta! Urmăresc cei mai buni jucători și încerc să învăț de la ei”, spunea Halep în luna august.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/simona-halep-in-timpul-meciului-cu-kasatkina-da-ma-lung-de-linie-proasta-naibii-42579.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/simona-halep-in-timpul-meciului-cu-kasatkina-da-ma-lung-de-linie-proasta-naibii-42579-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv