Raul Vulcănescu a fost reținut și expulzat din SUA pentru că a fuart mai multe bunuri dintr-un magazin, printre care și tampoane, șosete și gel de bărbierit.

Raul Vulcănescu, tatăl noului șef interimar al CNSAS, a fost prins la data de 3 martie de angajații unui magazin din oraşul american Bend, din Oregon, când încerca să plece cu mai multe produse pe care nu le plătise.

În rucsacul lui Vulcănescu, autoritățile au descoperit produse neplătite în valoare de 120,12 dolari: şosete, tomate, 2 sticle de vin, bomboane, caviar, aspirine, gel de bărbierit, file de somon și tampoane, potrivit B1.ro.

În consecință, profesorul Vulcănescu a pierdut statutul de bursier Fullbright și a fost expulzat din SUA. Profesorul a fost expulzat nu numai din SUA, ci și din funcția de director adjunct al liceului “Costache Negruzzi”

Răzvan Teohari Vulcănescu a fost numit, la data de 1 septembrie, director interimar al CNAS.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Raul Vulcănescu a fost reținut și expulzat din SUA pentru că a fuart mai multe bunuri dintr-un magazin, printre care și tampoane, șosete și gel de bărbierit.Raul Vulcănescu, tatăl noului șef interimar al CNSAS, a fost prins la data de 3 martie de angajații unui magazin din oraşul american...

Preluat de la EVZ