Ion Beșa, tânărul de 23 de ani care în urmă cu două luni a înjunghiat mortal un polițist în gara Burdujeni, din Suceava, s-a sinucis în această seară, în penitenciar. Potrivit suceavanews.ro, tânărul a fost găsit spânzurat în celula sa.

Ioan Beșa l-a omorât pe polițistul Sorin Vezeteu pe 20 iulie, în ziua de Sf. Ilie, în jurul orei 21.15, când agentul-șef era de serviciu la Postul de Poliție Transporturi Feroviare din Gara Burdujeni. Bărbatul de 38 de ani, cu o experiență de peste 15 ani în munca de poliție în gară, se afla pe peron, unde tocmai sosise trenul de noapte de la Iași la Timișoara, iar un alt coleg de-al său se afla la un alt peron.

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din Gara Burdujeni, totul a durat 56 de secunde, timp în care Beșa a aplicat aproximativ 40 de lovituri de cuțit sub privirile îngrozite a zeci de oameni care se aflau pe peron. Domiciliat în satul Mironu, comuna Valea Moldovei, criminalul avea în cazier două condamnări pentru vătămare corporală, fapte comise în Madrid, în Spania.

Prins și pus la pământ în scurt timp, ucigașul polițistului nu a avut nici atunci și nici ulterior vreo urmă de remușcare pentru fapta sa. „Nu îmi pare rău, am avut dreptate!”, a fost declarația lui Ioan Beșa. Considerat violent și extrem de periculos, Beșa a fost pus singur într-o celulă. În această seară, Ioan Beșa s-a sinucis în celulă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/ucigasul-politistului-din-gara-burdujeni-s-a-sinucis-in-puscarie-42588.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/ucigasul-politistului-din-gara-burdujeni-s-a-sinucis-in-puscarie-42588-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv