Un elev cu rezultate foarte bune la învățătură și-a pus capăt zilelor. Scena înfiorătoare s-a petrecut pe calea ferată din zona de Vest a Ploieștiului. Un elev al Colegiului Nichita Stănescu a hotărât să-și încheie conturile cu viața, fiind decapitat de tren.

Elev în clasa a 12-a la Colegiul Nichita Stănescu din Ploiești, tânărul era primul la învățătură, terminând anul școlar anterior cu media 9,60. Deși învăța foarte bine, se pare că avea probleme în familie. Separarea părinților pare să-l fi afectat foarte mult. Din spusele colegilor am aflat că era o fire calmă, un tânăr mai mult introvertit, care însă devenea agitat când apăreau discuții despre familia sa, scrie observatorulph.ro.

Muncise toată vara pe litoralul Mării Negre și toți știau despre planurile lui legate de facultate. Inițial își dorise să devină psiholog, însă în clasa a 11-a a hotărât să dea la informatică.

Vineri, în ultima zi în care colegii se întâlniseră cu el la școală, părea calm și nu dădea semne că ar avea de gând să recurgă la un asemenea gest.

Se pare că duminică noaptea nu a mai venit acasă, luni dimineața trupul lui fiind găsit pe calea ferată, la marginea Ploieștiului. Peste doar o lună ar fi împlinit 18 ani.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-adolescent-de-17-ani-si-a-pus-capat-zilelor-intr-un-mod-cumplit-a-murit-decapitat-de-tren-42577.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/un-adolescent-de-17-ani-si-a-pus-capat-zilelor-intr-un-mod-cumplit-a-murit-decapitat-de-tren-42577-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv