Un bărbat de 75 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, și-a pierdut viața într-un accident rutier produs în această dimineață, pe E-85, în localitatea Nicolae Bălcescu.

Acesta se angajase în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, iar un bucureștean de 41 de ani, aflat la volanul unui TIR, a oprit ca să-i acorde prioritate. În acel moment a fost lovit din spate de un alt TIR, condus de un bărbat de 49 de ani, din Dâmbovița.

În urma impactului, camionul care oprise la trecere a fost proiectat în față și l-a acroșat pe pieton, după care ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă, ajungând în curtea unei locuințe, scrie desteptarea.ro.

Cadrele medicale ajunse la fața locului au început manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, bărbatul de 75 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat.

Șoferii celor două camioane au fost transportați la spital, unul dintre ei fiind în stare mai gravă, și au rămas sub supravegherea medicilor.

Sursă foto: desteptarea.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/accident-doua-tir-uri-s-au-ciocnit-un-barbat-a-decedat-soferii-raniti-galerie-foto-42603.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/accident-doua-tir-uri-s-au-ciocnit-un-barbat-a-decedat-soferii-raniti-galerie-foto-42603-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv