Avand un tunel transparent de 270 grade, Acvariul Dubai ofera experiente incredibile impreuna cu unele dintre cele mai fascinante animale subacvatice de pe planeta. Tunelul are 48 metri lungime fiind pozitionat la 11 metri in subteran si faciliteaza apropierea de a privi ochi in ochi rechini, pisici de mare si alte specii subacvatice.

Recent, se pot lauda cu al treilea Record Mondial oferit de Guinness World Records.

In cadrul Dubai Mall exista cel mai mare ecran led din lume (OLED) cu cea mai mare rezolutie. Acesta cuprinde peste 820 paneluri flexibile OLEX, permitand astfel ecranului sa emita lumina, cu un ecran high-definition subtire si flexibil care permite unghiuri largi de perceptie vizuala prin imagini care taie respiratia si culori extreme de captivante. Cel mai impresionant aspect al Flexibilitatii Open Frame, ecranul se poate curba imitand valurile ocanului, o contributie perfect complementara pentru vietuitoarele din Acvariul din Dubai.

Acvariul din Dubai si Gradina Zoologica Subacvatica isi imunatatesc portofoliul de exponate lunar pentru a oferi constant plus valoare vizitatorilor.

Calificarea la nivel inalt a echipei are la baza traininguri si programe speciale pentru ingrijirea animalelor, fiind incluse in programul de zilnic pentru ingrijirea diverselor specii. Fiecare animal din acvariu este alocat spre ingrijire unei echipe specializate, oferind un program curatorial dedicat pentru a putea asigura constant ingrijirea necesara fiecarei specii.

Mai mult decat atat, Acvariul din Dubai si Gradina Zoologica Subacvatica au lansat in premiera diverse programe pentru conservarea animalelor, in colaborare cu organizatii marine globale. Aceasta include anuntul din 2015 despre programul de protejare a rasei pe care de disparitie pentru Rechinul tigru de nisip, cu o impresionanta istorie globala.

Atractiei Mondiale, Acvariul din Dubai si Gradina Zoologica Subacvatica, i-a fost decernat Certficatul de Excelenta din partea TripAdvisor, fiind listat in top 25 gradini zoologice si acvarii in in TravelersChoice 2014, inclusiv titlul Cel mai admirat retailer al anului, la categoria Leisure & Entertainment al premiilor Images RetailME din 2012.

rootstireaActualitate/EsentialInformatii utile
Avand un tunel transparent de 270 grade, Acvariul Dubai ofera experiente incredibile impreuna cu unele dintre cele mai fascinante animale subacvatice de pe planeta. Tunelul are 48 metri lungime fiind pozitionat la 11 metri in subteran si faciliteaza apropierea de a privi ochi in ochi rechini, pisici de mare...

Preluat de la EVZ