”Să nu uităm că acest partid- n.r. PNL, din păcate, din punctul meu de vedere, a venit după o fuziune între două partide așa-zis mari. E un lucru știut și nu are rost să ne ascundem că au existat convulsii interne care au măcinat această structură și-n momentul de față e ca un bolnav după ce a avut rănile aferente.” a spus Cristina Trăilă, la DCNews LIVE. 


Scrisoare de DEMISIE EXPLOZIVĂ la PNL. Un fost lider marcant din țară PĂRĂSEȘTE partidul


Deputata PNL a afirmat că, din păcate, PNL și PDL ”sunt două structuri care încă fuzionează”. 

Reamintim că, în ultima perioadă, a existat un val de demisii în PNL. Senatorul PNL de Constanţa, Vergil Chiţac, a demisionat din partid acuzând formațiunea că nu a luat măsuri legate de contestația în care a sesizat fraudarea unor alegeri în organizația municipală Constanța. 


Val de demisii în PNL: Senatorul-amiral Vergil Chițac a părăsit corabia liberală


„Voi reprezenta ca şi până acum judeţul Constanţa şi alegătorii de aici, în calitate de senator independent, la comisiile unde activez, respectiv Transporturi şi Energie şi comisia de Apărare, Ordine Publică, Siguranţă Naţională”, a spus contraamiralul de flotilă în rezervă, adăugând că nu se va înscrie în alt partid pentru că nu vrea să fie asociat cu traseismul politic.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus la acea vreme că nu se aștepta de la un om cu pregătire militară „să plece de pe câmpul de luptă” și l-a acuzat pe Chițac că a comis „un act de dezertare” față de românii care l-au votat la parlamentare.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
”Să nu uităm că acest partid- n.r. PNL, din păcate, din punctul meu de vedere, a venit după o fuziune între două partide așa-zis mari. E un lucru știut și nu are rost să ne ascundem că au existat convulsii interne care au măcinat această structură și-n momentul de...

Preluat de la EVZ