Doi oameni dintr-o localitate din Dolj au murit după ce au fost înțepați de niște insecte. Oamenii se tem acum să mai iasă din case.

Insecte ucigașe au adus panică într-o comunitate din județul Dolj după ce un bărbat a murit înțepat de o viespe de pădure. Este al doilea sătean din acea comună care moare după o asemenea înțepătură, potrivit stirileprotv.ro.

Specialiștii spun că aceste insecte s-au înmulțit mult în ultima perioadă. De altfel, victime au fost și în alte zone din țară.

Alte două persoane din acea comună au fost atacate de viespi în ultimele două zile și au ajuns de urgență pe mâna medicilor. Oamenii se tem acum să mai iasă din case, mai ales după ce un vecin de-al lor a murit din cauza înțepăturii. Cei mai expuși sunt cei care se aventurează prin păduri, pentru că acolo își fac cuiburi insectele.

Specialiștii spun că aceste insecte au mai mult venin decât o viespe normală, pentru că au o dimensiune mult mai mare. Se pare că s-au înmulțit atât de mult pentru că în păduri nu s-a mai stropit împotriva dăunătorilor, așa cum se întâmplă pe vremuri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/doi-oameni-au-murit-dupa-ce-au-fost-intepati-de-o-viespe-de-padure-42593.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/doi-oameni-au-murit-dupa-ce-au-fost-intepati-de-o-viespe-de-padure-42593-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv